
אמיקה היא כיום אחת היצרניות החמות ביותר של מוצרים לטיפוח השיער, במיוחד של מחליקים. הם מייצרים מוצרים מהפכניים בעולם השיער ואני פשוט מאוהבת בהם. יש להם מסיכה משקמת לשיער פשוט מושלמת שאני לא חיה בלעדיה, אבל לא בשבילה התכנסנו היום. היום אני רוצה לספר לכן על המחליק טיטניום לשיער של אמיקה.
מחליק הטיטניום של אמיקה בעל גוף חימום חדשני כדי לאפשר מגוון רחב של טמפרטורות. בזכות זה המחליק מתאים לכל סוגי השיער, אפשר להשתמש בטמפרטורה נמוכה עבור שיער דק או גבוהה יותר עבור שיער עבה (הוראות שימוש בהמשך הפוסט). ואם כבר אפשר לשלוט במעלות אז ברור שיש לו צג דיגיטלי המציג את המעלה המדוייקת של המחליק. ניתן לעבוד בטווח של 50 עד 230 מעלות והוא מתחמם לחום המקסימלי תוך פחות מ – 30 שניות.
המחליק בעל גוף חימום מסוג MCH שמתחממים מהם יותר מגופי חימום של מחליקים רגילים, ומאפשרים עבודה עם טמפרטורה יציבה. הוא מקרין חום אינפרא אדום מרוחק השומר על לחות השיער. הפלטות של המחליק עשויות מטיטניות גולמי שלא עבר ציפויים כדי לאפשר עבודה חלקה וקלה. בנוסף, הטיטניום הגולמי מונע שבירה של השיער בזמן ההחלקה ומתאים לכל סוגי השיער.
ואם יש לך כאבים במפרק כף היד מרוב ששיחקת בטלפון בזמן הסגר, אז אל תילחצי מהמילה "טיטניום" כי המחליק של אמיקה ממש קליל במשקלו ולכן מאוד נוח לעבוד איתו!
דבר אחד בטוח עם מחליק הטיטניום של אמיקה, הוא מספק תוצאות מקצועיות בזכות השימוש בטכנולוגיה עדכנית. המחליק הזה מעולה ונותן מראה קטיפתי לשיער, ללא פריז. העיצוב שלו מרהיב, מושלם, מדהים! (שאותו ניתן למצוא גם במייבש שיער של אמיקה) אני משתמשת בו בהנאה וממליצה עליו מאוד.
להזמנות: אתר אמיקה
איך משתמשים במחליק טיטניום של אמיקה
עם המחליק עובדים על שיער יבש לחלוטין. יש לסרק היטב את השיער, לחלק אותו לכמה חלקים ולעבור עם המחליק באיטיות על כל חלק.
- לשיער רגיל או לשיער שעבר הבהרה – מומלץ להשתמש בטמפרטורה 180-200 מעלות
- לשיער מתולתל מומלץ לעבוד עם טמפרטורה של 180-180 מעלות כדי לקבל מראה גלי
- לשיער דק – 180 מעלות
כדי לספק לשיער הגנה נוספת מומלץ להשתמש בספריי המגן של אמיקה לפני השימוש במחליק.
יש לנקות את המחליק כשהוא לא מחובר לחשמל ולא חם. יש להשתמש בעדינות במגבת או מטלית עם אלכוהול לחיטוי.
להזמנות: אתר אמיקה
תהנו 🙂