לכבוד העשור החדש, לוק פנטסטיק החליטו לעשות לביוטי בוקס שלהם מייקאובר. עם מראה חדש, כעת הקופסאות גם ניתנות למיחזור! השנה לוק פנטסטיק מבטיחים לנו הרבה דברים מרגשים, קולקציות מדהימות ונושאים מעניינים בקופסאות שיגיעו השנה, אז כנראה שיש מה לצפות 🙂
LOOK FANTASTIC JANUARY 2020 BEAUTY BOX REVIEW
הקופסה הראשונה לשנת 2020 מתרכזת בנושא התחדשות. היא עוצבה במיוחד כדי להכניס אור לחודש ינואר שלך. שילוב הצבעים טורקיז וצהוב נועדות לעזור לך להרגיש אופטימית ומלאת אנרגיה לקראת השנה החדשה. הגוונים הכחולים מעוררים תחושת רוגע ואילו הצהוב מייצג שמש, תקווה ואושר. לוק פנטסטיק מבטיחים שבקופסה הזו נמצא כל מה שצריך כדי להתחיל את 2020 על הצד הטוב ביותר שלנו!
השעה 5 בבוקר עכשיו, בזמן כתיבת מילים אלו לא פתחתי את הקופסה. היא מחכה לי פה מולי על השולחן בסלון, בחושך, קוראת לי לפתוח אותה ואני בוהה בה סגורה וכותבת. הקופסה החדשה של לוק פנטסטיק מהממת! הטורקיז בשילוב עם הצהוב מאוד מפתה, מסקרן ונעים. זו בהחלט גם אחת הקופסאות שהחלטתי לשמור, ואני מוצאת כל מיני דברים לעשות איתן 🙂
סרום לחות לפנים
ECOOKING Moisturising Serum
סרום לחות לפנים 10 מ"ל בשווי £21.50. חברת ECOOKING מגיעה אלינו מדנמרק. הסרום הקליל הזה מסייע לשפר את המראה העור ולהחזיר את הלחות לפנים. המרקם שלו קל משקל ונספג בקלות בעור. הסרום מועשר בחומצה היאלורונית. כדי לחדש את רמת הלחות וההידרציה בעור מבלי להשאיר תחושה דביקה ושומנית. הסרום מסייעד בהתחדשות העור ועוזר לקבלת מראה עור צעיר יותר. מתאים במיוחד לעור בוגר ויבש, עשוי מרכיבים טבעוניים, ללא בישום ופרבנים.
לרכישה: לוק פנטסטיק | ביוטי ביי
עיפרון שפתיים
Lord & Berry Ultimate Nude Lip Liner
עיפרון לשפתיים בשווי Worth £15 של לורד אנד ברי בגוון ניוד להגדרת קו השפתיים. מכיל שמן מקדמיה ותמציות מים לריכוך והגנת העור העדין שמסביב לשפתיים. הוא מתמזג בטבעיות עם השפתיים, קל ונוח לשימוש.
לרכישה: לוק פנטסטיק | אמזון
רפידות להסרת איפור
Glov Moon Pads
אז לוק פנטסטיק ממש באו להפיץ את הבשורה כשזה נוגע לאקולוגיה כנראה, כי הם הוסיפו לקופסה גם אריזת פדים רב פעמיים לניקוי הסרת איפור. הפדים של חברת גלוב והם קראו לפדים "רפידות ירח". הרפידות עשויות בד רך ויוקרתי המחליק על פני העור ומסיר איפור ולכלוך מהפנים ללא כל מאמץ. מכיוון שמדובר בפדים רב פעמיים, הם יכולים להחליף כמעט 500 פדים חד פעמיים! זה גם חוסך קצת כסף (נכון לא בשמיים אבל עדיין), והכי חשוב שהשימוש בפדים רב פעמיים חוסך המון אשפה בעולם! רפידות הירח של גלוב רכות מאוד, מעולות לעור רגיש, ומשאירות את הפנים נקיות. שווי הפדים הוא £7.11 ובאריזה יש 3 יחידות.
לרכישה: לוק פנטסטיק
קרם לחות לדקולטה
Mio Skincare Boob Tube
יש דברים שלא אכפת לי שישלחו פעמיים. את הקרם הזה קיבלנו בביוטי בוקס של אוגוסט 2018 והוא היה נהדר עבורי אז אני שמחה ששלחו אותו שוב 🙂
באזור הצוואר והמחשוף (הדקולטה) העור מאוד דק ודל בשכבות שומן ובלוטות חלב, והם האזורים שנוטים להזדקן ראשונים. לכן כדאי לתת תשומת לב רבה לטיפוח האזור. בעל שם קצת משעשע, BOOB TUBE + MULTI-ACTION BUST CREAM. הקרם של מיו נועד להעשיר בלחות את הדקולטה שלך, הוא מסייע לשיפור האלסטיות של העור והמראה שלו. הנוסחה של הקרם כוללת קואנזים Q10, תערובת של שמנים עשירים באומגות וחמאה שיאה. הקרם מחזיר את החיוניות לעור, מחליק אותו ומשפר את הגוון שלו. הוא ללא פראבנים, צבעים מלאכותיים, petrolatum, xenoestrogens, PEGs, glycols, pthalates. מתאים לשימוש בהריון והנקה. שווי – £9.
לרכישה: לוק פנטסטיק | אמזון
שמן עץ התה לגוף
Australian Bodycare Tea Tree Oil Blemish Stick
רולר שמן עץ התה המונע פגמים ומזין את העור. הרולר הזה מכיל גם תמצית הממליס (Witch hazel) שעוזר למנוע מהעור להתייבש ולצמצם את הנקבוביות.
הרולר עם שמן עץ התה בעל אפקט מרגיע ואנטי בקטריאלי שעוזר להקל על גירוד. ניתן להשתמש בו על אדמומיות, עקיצות יתושים, שריטות ועוד פגמים עדינים בעור. השימוש הוא נקודתי ועל פי הצורך. אפשר אפילו למרוח אותו מעל מייקאפ (לא ניסיתי..). שווי – £9.99.
לרכישה: לוק פנטסטיק | אמזון
שמפו ומרכך
Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo & Conditioner
שמפו ומרכך המתאימים לכל סוגי השיער של חברת סבסטיאן פרופשיונל. השמפו מנקה בעדינות את השיער ומחזיר לו את הנפח והברק מבלי להוסיף כובד לשיער. המרכך קליל אך מזין במקצועיות את השיער. הסדרה Dark Oil Lightweight של סבסטיאן פרופשיונל נוסחה במיוחד עם תערובת שמנים מזינים כולל שמן חוחובה ושמן ארגן המסירים ביעילות לכלוך ושומן אך בעדינות מבלי לפגוע בקרקפת, משפרים את מראה השיער ומשאירים אותו רך כמשי. שווי – £7.92 לאחד.
לרכישה: לוק פנטסטיק: שמפו, מרכך | אמזון: שמפו, מרכך
סך הכל קופסה די מוצלחת, אהבתי מאוד גם את העיצוב וגם את המוצרים (כרגיל למעט האיפור) בקרוב אעדכן גם חוות דעת על המוצרים בפוסט הזה, אבל בינתיים אם יש לכן משהו להגיד מוזמנות להגיב פה למטה 🙂
מה זה ביוטי בוקס?
קופסה שמכילה מגוון מוצרי טיפוח בגודל מיוחד. מנוי לביוטי בוקס אומר שכל חודש את תקבלי בדואר קופסה מהממת המכילה מוצרים שנבחרו בקפידה על ידי צוות הביוטי של Look Fantastic. שווי המוצרים בביוטי בוקס הוא מעל 60 פאונד בכל חודש. לביוטי בוקס של לוק פנטסטיק יש נושא עיקרי שמתחלף בכל חודש ומכתיב את סוג המוצרים שיהיו בה. למשל – קופסה לקיץ, קופסה לאנטי אייג'ינג, קופסה לזוהר וכו'..
הקופסה מגיעה ארוזה כמו מתנה, ונידף ממנה ריח משגע של כל המוצרים שהיו בה. בנוסף מקבלים מקבלים מגזין של ELLE, משפט מוטיבציה כזה, ועוד חוברת קטנה של Look Fantastic עם כל מיני קידומי מכירות, טיפים לטיפוח והסברים על המוצרים שבקופסה.
איך נרשמים למנוי ביוטי בוקס?
כדי להירשם לביוטי בוקס את צריכה להיכנס כאן. אפשר לבחור בין הזמנה חד פעמית, מנוי של 3 חודשים או 6 חודשים או 12 חודשים. ככל שתבחרו ביותר חודשים, המחיר של הקופסה יפחת. אני בחרתי במנוי של 12 חודשים וזה עולה $16, משלוח חינם! שימו לב שלא משנה איזה מנוי תבחרו, גם חד פעמי, המנוי מתחדש אוטומטית ברגע שמסתיים התוקף. אם אתן לא רוצות שהמנוי יתחדש צריך לנתק אותו דרך ההגדרות של ההזמנה. מנוי חד פעמי עולה $19, 3 חודשים יעלה $18 לחודש, 6 חודשים יעלה $17 לחודש ו-12 חודשים (שזה מה שאני עשיתי) עולה $16 לחודש. זה בסך הכל כ-50 ש"ח, לדעתי זה מחיר ממש משתלם.
אהבתן את הפוסט? אשמח שתזמינו חברות לקרוא אותו גם 🙂
לכל הקודים והקופונים הבלעדיים לקוראות הבלוג – היכנסי מכאן!
אני מזמינה אתכן לעקוב אחר הבלוג בפייסבוק או באינסטגרם כדי להתעדכן בפוסטים החדשים ובמבצעים הכי שווים:
עקבו אחר הבלוג: פייסבוק | קבוצת פייסבוק | אינסטגרם
הזינו את כתובת המייל כדי לקבל הודעה כל פעם שעולה פוסט חדש לבלוג:
עקבו אחר הבלוג: פייסבוק | קבוצת פייסבוק | אינסטגרם