Look Fantastic March 2019 Beauty Box Review
איזה כיף הביוטי בוקס של מרץ הגיעה כל כך מהר שאתן לא מבינות בכלל! רק שלי לקח המון זמן לאסוף אותה (עצלנית שכמותי) 🙂
זוהי הקופסה התשיעית במנוי השנתי שלי שכנראה ימשיך גם אחרי שנה. הפעם לוק פנטסטיק חידשו והקופסה צבעונית במקום בצבע חלק. בקופסה של פברואר הם חידשו עם קופסה בצבע ורוד מהמם! מנוי לביוטי בוקס נע בין 50-70 ש"ח בחודש, תלוי בתקופת המנוי שתבחרו. המחיר כולל משלוח. בסוף הפוסט הסבר מפורט על המנוי אבל קודם הסקירה עצמה 🙂
הביוטי בוקס של מרץ כוללת דברים ממש שווים! קצף ניקוי, מסיכת פחם ובוץ, באלם לידיים, היילייטר, סרום חומצה היאלורונית בגודל מלא!! ובאלם לחות לשפתיים.
סרום חומצה היאלורונית: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
איזה כיף קיבלנו סרום חומצה היאלורונית של דה אורדינרי! בגודל מלא! זה מאוד שימושי אצלי וכבר יש לי סטוק אבל חוסך ממני הזמנה כשיגמר!
תיאור: סרום 2% חומצה היאלורונית וויטמין B5 של דה אורדינרי, פועל בצורת הידרציה (Hydration) וחודר עמוק לתוך שכבות העור ומספק לחות אינטנסיבית לפנים, עם ויטמין B5 שמשפר את היעילות של הסרום ועוזר לרפא פגמים בעור. הסרום מכיל 3 סוגי מולקולות של חומצה היאלורונית (במשקל נמוך, בינוני וגבוה). הסרום משפר את מרקם העור ונותן לו מראה חלק יותר, רק יותר ובריא יותר. מתאים לשימוש בהריון והנקה.
הוראות שימוש: אפשר גם בוקר וגם ערב, לאחר ניקוי פנים עם סבון וטונר למרוח את הסרום על הפנים והצוואר ותמשיכי עם קרם לחות.
שורה תחתונה: אני מתה על הסרום הזה ואפילו כתבתי עליו פוסט מושקע ביותר שאת מוזמנת להיכנס ולקרוא. לקריאת הפוסט לחצי כאן
לרכישה: Asos | Look Fantastic
מסיכת פחם ובוץ: MÁDARA SMART Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask
תיאור: מסיכת בוץ ופחם נגד זיהום אוויר של חברת מדרה. מכילה אנטי אוקסידנטים, ויטמינים ומינרלים חיוניים. בזכות הפחם והבוץ השחורים, המסיכה שואבת החוצה הצטברויות של לכלוך וזיהומים מהעור. היא בעלת תכונות אנטי אייג'ינג ועוזרת למזער את המראה של הקווים הקטנים והקמטים. המסיכה אידיאלית לעור עייף וחסר חיים. היא עוזרת לקבל מראה עור חלק יותר, מחודש ובריא. המסיכה ידידותית לטבעונים, ללא גלוטן וללא ניסויים בבעלי חיים.
הוראות שימוש: מרחי שכבה נדיבה על פנים נקיות ושטפי לאחר 5-10 דקות. אפשר להשתמש במסיכה 2-3 פעמים בשבוע.
גם את המותג מדרה אני מכירה בזכות הביוטי בוקס. בקופסה של יוני 2018 קיבלתי מסיכת לחות מעולה לפנים! בינתיים עוד לא ניסיתי את מסיכת הבוץ אבל אעדכן אתכן בהקדם האפשרי 🙂
לרכישה: Look Fantastic
באלם לחות לשפתיים: EOS Organic Sweet Mint Smooth Sphere Lip Balm
תיאור: שפתון אורגני של EOS לטיפול בשפתיים בניחוח מעורר 🙂 מופק ממרכיבים מזינים ומרגיעים כמו חמאת שיאה ושמן חוחובה. הבאלם מחליק בקלות על השפתיים ומעניק להם לחות עמוקה. הוא מכיל גם אנטי אוקסידנטים וויטמין E כדי להגן ולהזין את השפתיים. מותיר שפתיים רכות, חלקות וגמישות. צוין כי הוא 100% טבעי, ללא פראבנים וגלוטן. לא נוסה על בעלי חיים.
שורה תחתונה: פעם ראשונה שיוצא לי לנסות שפתון של EOS שנמכרת כבר שנים רבות בארץ. השפתון בצורת ביצה שזה חדשני בשבילי ודווקא די נוח. קיבלתי שפתון בטעם מנטה מתוקה. יש לו ריח של מסטיק מנטה ובדקה הראשונה השפתיים נהיות קרירות וממש מרגישים את המנטה. פחות אהבתי את זה, אבל אחרי דקה המנטה נעלמה ונשאר טעם מתקתק. לגבי השפתיים, אני לא יודעת כמה אפשר להעיד עכשיו, אחרי פעמים בודדות, אבל בינתיים השפתיים שלי רכות ונעימות כשאני משתמשת בו. נותר רק לקוות שלא יגרום ליובש מוגבר כמו שפתון מאוד מוכר אחר שנמכר בשווקים. כמובן שלא אשאיר אתכן באוויר. תעקבו לעדכון 🙂
לרכישה: Look Fantastic
היילייטר: Morphe Highlighter Spark
תיאור: היילייטר במרקם קרם המשמש להארת עצמות הלחיים, עצמות הגבות ובעצם הכל. אפשר להשתמש במברשת יבשה או במברשת רטובה ליצירת מראה דרמטי יותר 🙂
הוראות שימוש: למרוח עם מברשת היילייטר על עצמות הלחיים, הגבות והצוואר כדי להוסיף מראה בוהק. אפשר להשתמש גם כצללית 🙂
לרכישה: Look Fantastic
קצף ניקוי לפנים: Omorovicza Cleansing Foam
תיאור: קצף ניקוי של Omorovicza המעולה, מסיר איפור וזיהומים מהעור מבלי לפגוע בו ובלחות שלו. הקצף ניקוי מתאים לרוב סוגי העור. הוא מכיל תורמוס לבן שעוזר להמריץ ולהחיות את העור. הקצף מנקרה את הפנים מכל הרעלים שהצטברו עליו ומשאיר אותו רענן ונקי. קצף הניקוי של Omorovicza מכיל מינרלים המעניקים לעור מראה מוצק יותר, גמיש יותר, וצעיר יותר. הקצף בצבע כחול עדין(!) מספק הידרציה לעור ומחזיר את הגמישות והזוהר לעור. לא מכיל סולפטים. מתאים לשימוש בהריון והנקה.
הוראות שימוש: להרטיב קלות את הפנים, לסחוט כמות קטנה של קצף. להקציף בין הידיים ולהחיל על הפנים בתנועות מעגליות. לשטוף במים ולהמשיך את שגרת הטיפוח.
שורה תחתונה: כבר יצא לי להתנסות במוצר מאוד מוצלח של Omorovicza בביוטי בוקס המעולה של ספטמבר 2018. מסיכת בוץ מצויינת! לקריאת הסקירה לחצו כאן. בינתיים ניסיתי את קצף הניקוי פעם אחת. יש לו ריח משגע! והוא בצבע כחול. הוא מאוד מרוכז והמרקם שלו מתחיל כג'ל סמיך כזה שהופך לקצף בין כפות הידיים. צריך טיפה ממש קטנה כדי להשתמש בו, בערך שני גרגרי שומשום 🙂 מאוד נהנתי מהשימוש הראשון ויש לי הרגשה שאהנה גם בהמשך. הוא לא כזה זול אבל הכמות בגודל מלא, שהיא 150 מ"ל, לדעתי יכולה להספיק גם לחצי שנה ואף יותר!
לרכישה: Look Fantastic
באלם לידיים: Rituals The Ritual of Sakura Hand Balm
תיאור: באלם לידיים מסדרת "The Ritual of Sakura" בעל נוסחה עשירה ומפנקת שפותחה כדי להרגיע ולרכך ידיים יבשות, מבלי להשאיר תחושה שומנית. הבאלם מכיל חמאת שיאה וחלב אורז אורגני. המרקם שלו קליל, מעניק רכות לעור וניחוח מתקתק של פריחת הדובדבן. הידיים מרגישות חלקות, גמישות ונעימות לאחר השימוש.
שורה תחתונה: גם את המותג הזה כבר יצא לי לנסות, ולהתאהב בטירוף! עם הביוטי בוקס הראשונה שלי, קיבלתי קרם גוף מהסדרה "The Ritual of Dao" והריח שיגע אותי! בסוף קניתי בספורה 4 קופסאות של הקרם גוף. הפעם קיבלתי באלם (או קרם) לידיים מסדרת סקורה ופחות התחברתי לריח, למרות שהוא מעולה, הוא מתוק מידי בשבילי. הקרם ידיים עצמו נהדר! ניסיתי אותו כבר פעמיים, הריח נדבק למלא זמן ומטשטש ריחות לא טובים (למי שמעשנת למשל…) אני מורחת אותו לפני השינה וקמה עם ידיים ממש נעימות והריח נשאר אך מעודן יותר ונעים יותר.
לרכישה: Look Fantastic
הפעם הקופסה של מרץ 2019 היא אחת השוות! והיא כללה מלא מותגים שכבר יצא לי לנסות ולאהוב בקופסאות קודמות. וגם מוצר של דה אורדינרי שאני חולה עליו בלי קשר! אני מאוד נהנת מקצף הניקוי של Omorovicza והוא מאוד יקר בגודל המלא שלו אז זו מתנה שווה בהחלט! מעניין מה תביא עימה הביוטי בוקס הבאה 🙂
מה זה ביוטי בוקס?
קופסה שמכילה מגוון מוצרי טיפוח בגודל מיוחד. מנוי לביוטי בוקס אומר שכל חודש את תקבלי בדואר קופסה מהממת המכילה מוצרים שנבחרו בקפידה על ידי צוות הביוטי של Look Fantastic. שווי המוצרים בביוטי בוקס הוא מעל 60 פאונד בכל חודש. לביוטי בוקס של לוק פנטסטיק יש נושא עיקרי שמתחלף בכל חודש ומכתיב את סוג המוצרים שיהיו בה. למשל – קופסה לקיץ, קופסה לאנטי אייג'ינג, קופסה לזוהר וכו'..
הקופסה מגיעה ארוזה כמו מתנה, ונידף ממנה ריח משגע של כל המוצרים שהיו בה. בנוסף מקבלים מקבלים מגזין של ELLE, משפט מוטיבציה כזה, ועוד חוברת קטנה של Look Fantastic עם כל מיני קידומי מכירות, טיפים לטיפוח והסברים על המוצרים שבקופסה.
איך נרשמים למנוי ביוטי בוקס?
כדי להירשם לביוטי בוקס את צריכה להיכנס כאן. אפשר לבחור בין הזמנה חד פעמית, מנוי של 3 חודשים או 6 חודשים או 12 חודשים. ככל שתבחרו ביותר חודשים, המחיר של הקופסה יפחת. אני בחרתי במנוי של 12 חודשים וזה עולה $16, משלוח חינם! שימו לב שלא משנה איזה מנוי תבחרו, גם חד פעמי, המנוי מתחדש אוטומטית ברגע שמסתיים התוקף. אם אתן לא רוצות שהמנוי יתחדש צריך לנתק אותו דרך ההגדרות של ההזמנה. מנוי חד פעמי עולה $19, 3 חודשים יעלה $18 לחודש, 6 חודשים יעלה $17 לחודש ו-12 חודשים (שזה מה שאני עשיתי) עולה $16 לחודש. זה בסך הכל כ-50 ש"ח, לדעתי זה מחיר ממש משתלם.
לכל סקירות הביוטי בוקס שלי לחצו כאן
אהבתן את הפוסט? אשמח שתזמינו חברות לקרוא אותו גם 🙂
לכל הקודים והקופונים הבלעדיים לקוראות הבלוג – היכנסי מכאן!
אני מזמינה אתכן לעקוב אחר הבלוג בפייסבוק או באינסטגרם כדי להתעדכן בפוסטים החדשים ובמבצעים הכי שווים:
עקבו אחר הבלוג: פייסבוק | קבוצת פייסבוק | אינסטגרם
הזינו את כתובת המייל כדי לקבל הודעה כל פעם שעולה פוסט חדש לבלוג:
עקבו אחר הבלוג: פייסבוק | קבוצת פייסבוק | אינסטגרם